Droomwebinars ontwikkelen

Het is tijd om je kennis te gaan delen met jouw doelgroep en hoogwaardige leads te genereren. Een webinar is daar het perfecte middel voor. Maar een goed webinar is niet zomaar gemaakt en gedaan. Wil je met webinars aan de slag en jouw droomwebinar neerzetten? Bekijk hieronder dan of mijn programma jou aanspreekt.

Werken aan jouw droomwebinar

Een goed webinar kan je herkennen aan de kwaliteit van het beeld, de energieke spreker, de interactie met het publiek en het platform die er voor bestemd is. Als je gaat beginnen met een webinar, dan kan het overdonderend zijn waar je allemaal aan moet denken. Als je genoeg technische skills hebt, dan kan je zelf gaan experimenteren. Maar als je echt droomwebinars wilt gaan neerzetten, dan is daar voorbereiding en denkwerk voor nodig. Met een droomwebinar sta je sterker in je schoenen en ben je klaar om hoogwaardige leads binnen te halen voor jouw business. Of je kunt juist gegenereerde leads converteren naar klanten en serieuze omzet uit een webinar halen!

Voordelen van webinars

Profileren

Met webinars kan je jouw business profileren d.m.v. jouw dienst, product of expertise

Meer Zichtbaarheid

Je laat jezelf zien op platformen waar jouw klanten zitten door middel van de aankondiging van jouw webinar

Direct contact

Je creëert een dialoog met jouw doelgroep/potentiële klanten.

Waardetoevoeging

Je kunt jouw potentiële klanten iets concreets bieden van waarde (kennis, maar wellicht ook e-books, brainstorm sessies etc.)

Interactie en gemak

Het is laagdrempelig voor de gebruiker om bij te wonen en interactief mee te doen

Database bouwen

Je bouwt een database op met inschrijvingen waarbij je later nog meer tips of diensten kunt bieden.

Conversie

Tijdens een webinar is er een goed moment om op te bouwen naar een conversie.

Next level leads

Er zijn mooie methodes om ‘koude’ leads om te zetten naar warmere leads.

Hieronder zie je de keuzes van de programma’s. We kunnen beginnen met een basisconcept en vanaf dat punt verder kijken. Of we kunnen met het meest uitgebreide plan alles neerzetten van A tot Z inclusief marketing automation voor het verrijken en opvolgen van jouw leads.

Aan de slag met droomwebinars


Voor ondernemers die starten in de webinar wereld en het gelijk goed willen doen
1650
ex. btw (totaalprijs)
 • We maken een rode lijn voor je webinar
 • We kijken welke apparatuur het beste past bij jouw stijl
 • Communicatieplan (titel, beschrijving van het webinar)
 • We kiezen een passend platform
 • We bekijken de beste interactiemogelijkheden
 • We upgraden jouw presentatie skills
 • We maken teksten voor aankondigingen
 • We creëren jouw aanbod in het webinar
 • We doen een virtuele dry run
 • We stellen de afterwebinar mail op
 • Ik ben virtueel aanwezig bij jouw eerste live webinar

droomwebinars voor gevorderden


Voor ondernemers die de complete webinar worfklow willen voor maximale conversie
2850
ex. btw (totaalprijs)
 • Alles van 'Aan de slag met droomwebinars'
 • Ik maak de visuals voor jouw webinar (aankondigingen)
 • We maken de visuele elementen die bij jouw webinar passen (Powerpoint, Prezi, Keynote)
 • We koppelen integraties met marketing automation
 • We creëren manieren om je huidige leads te verrijken en warmer te maken voor conversie
 • We doen twee virtuele dry runs met feedbackrondes
 • Ik ben virtueel aanwezig bij jouw eerste twee live webinar ter technische ondersteuning en feedback

Next level webinars en hoogwaardige leads


Voor ondernemers die de kaken van hun deelnemer op de vloeren willen laten vallen
4750
ex. btw (totaalprijs)
 • Alles van 'Droomwebinars voor gevorderden'
 • We produceren een next level green screen webinar met een simpele workflow waar je zelf aan de knoppen zit tijdens het webinar
 • Je krijgt van mij de lijst met benodigde apparatuur
 • Ik ontwikkel jouw persoonlijke webinar werkspot (lichten, camera, geluid, 1 of 2 schermen)
 • We doen twee live dry runs en een virtuele dry run met feedbackrondes
 • Ik ben nog ter plekke aanwezig bij je eerste live webinar ter feedback en technische ondersteuning
 • We creëren manieren om je huidige leads te verrijken en warmer te maken voor conversie

Jouw droomwebinar staat als een huis binnen 2 maanden

(voor het next level webinar is 3 maanden nodig om het goed neer te zetten en te testen)

Waarom samenwerken?

Echt aan de gang

In je eentje is het snel eng en onduidelijk en laat je het idee soms liggen waardoor je omzet mist. Met mijn progamma gaan we echt aan de gang!

Het bespaart je tijd

Het onderzoek is al voor je gedaan (en er is al bepaald wat wel en niet werkt), dus geen onzekerheid voor een bewezen concept. Maar bovenal, je verspilt geen kostbare tijd.

De nieuwste technieken

In al het werk wat ik verricht neem ik alle nieuwste ontwikkelingen van de markt mee. Hiermee loop je nooit achter op de rest.

Ervaring is de beste leraar

Na veel webinars te hebben georganiseerd weet ik de valkuilen en best practices van wat een webinar laat slagen of niet.

Wat anderen
zeggen

I work together with Niels for 3 years now. I have never met somebody who thinks so fast and is so creative in technical matters as Niels.

He helped me with a lot of solutions with my website, OBS, marketing automation, databases and things like Stream Deck and webinar software.

Thanks to Niels I am able to produce high performance webinars. Niels also create film productions and multi-purpose fotoshoots. In a special way he always find a way to motivate me during webinar or foto productions and makes me feel strong.

In short: I strongly recommend Niels.

André Hagelen
In de tijd waarin we nu leven kunnen we niet zonder de digitale wereld. We hebben er eeuwen over gedaan om de fysieke wereld in kaart te brengen en nu wordt er haast van je verlangd/verwacht dat je de online wereld net zo goed kent.

Gelukkig zijn er mensen zoals Niels. Die de weg wel al kennen en ondernemers zoals ik helpen om hun diensten virtueel aan te bieden.

En Niels doet meer dan dat. Naast dat hij een geweldige en kundige sparringpartner is, denkt hij ook vooruit en is altijd positief. Ook als jij denkt dat het misgaat. “Het komt goed” zegt hij dan. En weet je? Dat is ook zo. Al is hij een ‘nerd’ (dat zijn zijn eigen woorden), dan wel een hele menselijke die niets liever doet dan anderen helpen.

Niels heeft mijn online skills een boost gegeven en daar ben ik hem enorm dankbaar voor!

Maaike Rotteveel

Meest gestelde vragen

Webinars zijn een hele goede manier om jouw dienst of product aan de buitenwereld te tonen of jezelf als bijv. ondernemer te profileren met jouw expertise. Ik heb hier een groot artikel over geschreven die je hier kunt vinden.

We kunnen natuurlijk altijd kijken welke componenten je van het ene droomwebinar graag in het andere droomwebinar ziet. Laten we eerst een call plannen en kijken wat je wensen zijn. 

Nee, die garantie kan ik je niet geven. Dat ligt namelijk aan je eigen plan. Zie het als volgt: je investeert één keer in het maken van een droomwebinar en vervolgens kan je talloze manieren bedenken om hier een verdienmodel aan te hangen. Sommige ondernemers halen 15k euro uit één webinar en zo’n webinar geven zij 4 keer per jaar. Hier zit echter wel een heel plan achter en die kan je samen met mij maken.

Dat zou super jammer zijn natuurlijk! Maar we gaan net zo lang door tot we een resultaat hebben bereikt waar je wel tevreden mee bent. Je koopt het programma en daarmee een resultaat. Het hangt dus niet af van een bepaald aantal uren. 

Je zult zelf je apparatuur moeten aanschaffen als je die nog niet hebt. Uiteraard zal ik je hier in adviseren. Het zelf aanschaffen van je apparatuur is fijner voor jouw boekhouding. Daarbij, als er in de toekomt iets zou gebeuren met de apparatuur, dan heb je zelf de garantie in handen. 

In elk programma kijken we naar welk webinarplatform het beste voldoet aan jouw wensen. De kosten van een webinarplatform liggen bij jou. De test sessies die we doen kunnen prima kosteloos op mijn account, maar als je eenmaal hebt besloten met bijv. Webinargeek te werken, dan is het ook fijn om je eigen account te hebben met jouw merk huisstijl en teksten. 

Het maken van een webinar heeft tijd nodig. We hebben te maken met meerdere agenda’s en het eindresultaat is natuurlijk jouw eerste live webinar! We hebben sowieso al 3 weken nodig om op tijd jouw webinar te gaan communiceren. Voor die tijd moet alles klaarstaan. De inhoud, titel, teksten, visuals en extra promo media. Maar voor die tijd hebben we ook al testsessies gedaan zodat je vol zelfverzekerd het eerste webinar in gaat.