Artikelen

Op deze pagina vind je alle artikelen die ik heb gemaakt omtrent de productie en marketing van content. 

Waar je voorheen een portie Photoshop kunsten moest bezitten of een factuurtje kon sturen naar een freelancer voor designs, kan je nu redelijk makkelijk zelf aan de gang met Canva. Wat biedt dit jou aan kansen?

Voor je business zijn er meerdere opties voor het genereren van leads generatie. Je kunt een quiz maken, e-books aanbieden of whitepapers bijvoorbeeld. Maar je kan ook je kennis delen via webinars. In dit artikel lees je de voordelen van webinars en geef ik een paar praktische tips.

Het gebruik van A.I. (kunstmatige intelligentie) is de afgelopen maanden enorm toegenomen qua populariteit. Programma’s als ChatGPT kwamen groots in het nieuws en LinkedIn staat er inmiddels vol mee. Maar naast ChatGPT zijn er ook programma’s als Midjourney en Blue Willow die enorm populair zijn. Dit zijn namelijk programma’s waar je op basis van termen een visual kunt laten maken. Hoe handig is dit? Waar kan je dit voor gebruiken en hoe kan je als ondernemer hier op in springen?

De ondernemers die waarde willen toevoegen aan hun prospects en klanten hebben een mailprogramma nodig. Het is ook een must-have als je wilt opschalen zonder hiervoor extra personeel aan te nemen. Je kunt namelijk met marketing automation systematisch leads binnen halen en op persoonlijk niveau verrijken met jouw dienst of product.

Er zijn meerdere manieren om leads te genereren voor je business. Je kunt e-books weg geven in ruil voor e-mail gegevens. Daarnaast kan je nog een webinar organiseren en vervolgens prospects van jouw kennis voorzien. Maar je kunt ook mensen helpen met een quiz en op die manier gegevens verzamelen. Hoe zit dat?

Video’s maken is een tijdrovend proces en meestal een zaak die wordt uitbesteed aan andere partijen. Maar om je videomarketing te laten groeien moet je juist op regelmatige basis zichtbaar zijn met je video’s op sociale media. Dan wordt uitbesteden een duur grapje. Hoe zorg je er voor dat je dit zelf kan doen en dat de video’s er ook professioneel uit zien?

Als je kennisondernemer bent, dan is het moeilijk om je kennis fysiek te maken en als een tastbaar product aan te bieden. Als je een e-book aanbiedt, dan is dat ook niet tastbaar in de promotie omdat het om een digitaal product gaat. Maar gelukkig is daar Placeit voor al je promotiemateriaal.

Wil je liever sparren?

Wil je advies op basis van jouw persoonlijke onderneming? Plan dan (kosteloos) een gesprek in van 30 minuten.